TUOREPUURO ON TEHTY VALMIISEEN KIISSELIIN,  JOHON ON KÄYTETTY SEURAAVIA AINEKSIA:

- APPELSIINI-MANGOTUOREMEHUA  LAIMENNETTUNA

MAUN MUKAAN

- 3  DL KARVIAISIA

- 3 DL  MANSIKOITA

- NOIN 1,5 DL INTIAANISOKERIA

KEITETÄÄN MEHU JA VESI KIEHUMISPISTEESEEN, JOSSA RAKENNETAAN KIISSELIN MUOTOON, JA SEN JÄLKEEN NOSTETAAN LIEDELTÄ KIISSELI JA LISÄTÄÄN JÄISET MARJAT, JA KUN NE OVAT SULANEET SEKOITETAAN TEHOSEKOITTIMELLA  TASAISEKSI.

( KIISSELI ON SUURUSTETTU PERUNAJAUHOLLA, OHJE LÖYTYY PAKETISTA)

VALMIISEEN KIISSELIIN ON LISÄTTY SOSEUTETUT

- 1 BANAANI

- 1/2 APPELSIINI

2 RKL OMENASOSETTA

MAKEUTETTU INTIAANISOKERILLA MAUN MUKAAN

-CHIANSIEMENIÄ 1/2 RKL

-MACCA 1/2 RKL

-ALKU.KAURA-PUOLUKKA-OMENAHIUTALEITA 1 DL

-PELLAVANROUHE 1/2 RKL

KAURAHIUTALEIDEN JA MUIDEN KUIVA-AINEIDEN ANNETAAN TURVOTA N.10 MIN. ENNEN KIISSELIIN LISÄÄMISTÄ..

TUOREPUUROON VOI LISÄTÄ ESIM: KERMAVAAHTOA, SOIJAMAITOA TAI MANTELIMAITOA.

IMG_1574.jpg