TUOREPUURO ON TEHTY VALMIISEEN KIISSELIIN, JOHON ON KÄYTETTY SEURAAVIA AINEKSIA:
- APPELSIINI-MANGOTUOREMEHUA LAIMENNETTUNA
MAUN MUKAAN
- 3 DL KARVIAISIA
- 3 DL MANSIKOITA
- NOIN 1,5 DL INTIAANISOKERIA
KEITETÄÄN MEHU JA VESI KIEHUMISPISTEESEEN, JOSSA RAKENNETAAN KIISSELIN MUOTOON, JA SEN JÄLKEEN NOSTETAAN LIEDELTÄ KIISSELI JA LISÄTÄÄN JÄISET MARJAT, JA KUN NE OVAT SULANEET SEKOITETAAN TEHOSEKOITTIMELLA TASAISEKSI.
( KIISSELI ON SUURUSTETTU PERUNAJAUHOLLA, OHJE LÖYTYY PAKETISTA)
VALMIISEEN KIISSELIIN ON LISÄTTY SOSEUTETUT
- 1 BANAANI
- 1/2 APPELSIINI
2 RKL OMENASOSETTA
MAKEUTETTU INTIAANISOKERILLA MAUN MUKAAN
-CHIANSIEMENIÄ 1/2 RKL
-MACCA 1/2 RKL
-ALKU.KAURA-PUOLUKKA-OMENAHIUTALEITA 1 DL
-PELLAVANROUHE 1/2 RKL
KAURAHIUTALEIDEN JA MUIDEN KUIVA-AINEIDEN ANNETAAN TURVOTA N.10 MIN. ENNEN KIISSELIIN LISÄÄMISTÄ..
TUOREPUUROON VOI LISÄTÄ ESIM: KERMAVAAHTOA, SOIJAMAITOA TAI MANTELIMAITOA.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.